Mikä on Brazilian Bond Builder?

Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäyksien yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Hoito voidaan myös tehdä omana palveluna käyttäen yhdessä b3 Demi Permanent Conditioner -hoitoainetta

Hoidon kestoksi luvataan jopa 12 pesua. Hoito ei purkaudu hiuksesta sitä uudelleen värjätessä. Tuote ei myöskään kerry hiuksen pintaan ja hius ottaa tuotetta vastaan juuri sen verran, kuin hius sitä tarvitsee.

Brazilian blowout kehitti B3 Brazilian Bond Builderin, joka suojaa ja jälleenrakentaa uudelleen hiuksen kemiallisia sidoksia. Tähän kuuluu rikkisidokset, vetysidokset ja suola (ioni) sidokset. Tuote vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia. Vaikutus perustuu dikarboksyylihappoa sisältävään yhdistelmään.

Hiuksen rakenne ja sidokset

Hiusten sisäinen rakenne on monimutkainen ja se koostuu tasapainoittavista hiussidoksista. Edellä mainittuihin kolmeen sidokseen pääsemme vaikuttamaan B3 hoidolla.

Rikkisidokset reagoivat kemiallisiin hoitoihin, kuten vaalennuksiin, värjäyksiin ja rakennekäsittelyihin. Näissä aineet on suunniteltu tunkeutumaan hiuksen suomukerroksen läpi, jotta aineet pääsevät kulkeutumaan kuitukerrokseen. Esimerkiksi permanentissa aineet katkaisevat hiusten rikkisidoksia. Minkä avulla hiusta päästään muokkaamaan uuteen muotoon, tässä tapauksessa kiharaan.

 

Vetysidokset ovat heikkoja ja ne katkeavat veden/ kosteuden tai lämmön vaikutuksesta. Vaikka vetysidokset ovat heikkoja, on niitä hiuksessa niin paljon, että niistä muodostuu kolmasosa hiuksen vahvuudesta.

 

Suola (ioni) sidokset reagoivat veteen ja pH muutoksiin. Ne muodostavat noin kolmanneksen hiuksen vahvuudesta. Ionisidokset rikkoutuvat helposti veden vaikutuksesta ja voimakkaasti alkaalisissa tai happamissa olosuhteissa.

 

 

Miksi hiusta täytyy suojata?

On tärkeää suojata hiusta sekä pinnasta, että syvemmältä. Pintakerroksen tarkoitus on suojata juurikin hiuksen kuitukerrosta. Mikäli esimerkiksi käytämme jatkuvasti fööniä / suoristusrautaa ilman oikeinalaisia suojatuotteita, vahingoitamme hiuksen pintakerrosta, jolloin hiuksen sisäkerrokset ovat alttiimpia vahingoille.

 

Hiuksen kuitukerrosta taas suojataan esimerkiksi B3 Brazilian Bond Builder hoidolla. Värjäyksissä, vaalennuksissa sekä rakennekäsittelyissä aineet menevät pintaa syvemmällä, jolloin teemme vaurioita kuitukerrokseen. Mikäli teemme hiukseen jatkuvasti pelkkää vauriota on tuloksena hius, joka on hankalasti käsiteltävissä, kiilloton, kuiva, veltto ja sähköinen, sekä pahimmassa tapauksessa hius voi katketa ja siitä tulee niin sanottua ”purkkaa”. Myöskään värit eivät pysy vaurioituneessa hiuksessa hyvin ja väri saattaa tarttua hiukseen epätasaisesti hiuksen ollessa huokoinen. Tästä syystä esimerkiksi vaalennus töissä, on erittäin tärkeää huolehtia hiuksen hyvästä hoidosta.

Käyttämällä B3 Brazilian Bond Builderia jokaisessa väri, vaalennus sekä rakennekäsittelyssä, ehkäiset uusien vaurioiden muodostumista käsittelyjen aikana. Korjaat jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Tuote niin sanotusti liimaa hiuksen kemiallisia sidoksia yhteen. Tuote myös lukitsee väripigmentit hiukseen, jolloin se pidentää värin kestoa. Huonokuntoinen hius pitää väriä huonommin hiuksessa.

 

 

Brazilian Bond Builder sopii myös käsittelemättömille hiuksille

Hiukset vaurioituvat muustakin kuin värjäyksestä. Pelkkä ulkoilma avaa jo hiuksen pintakerrosta ja vaurioittaa hiuksia. Esimerkiksi talvella hiukset ovat kovalla rasituksella jatkuvan lämmön vaihtelusta. Kesällä hiuksia taas kärventää aurinko. Myös mekaaninen rasitus heikentää hiuksen laatua, harjaaminen, föönaus, suoristus ja kihartaminen.

 

 

B3 Split End Bonder

Käymme myös läpi muita Brazilian Bond Builder perheeseen kuuluvia hoitoja / tuotteita

Kärsitkö kaksihaaraisista, onko toiveenasi kasvattaa hiuksia tai haluatko vaan järjettömän ihanan kiillon hiuksille?

Uusimpana B3 perheeseen on tullut kampaamoissa tehtävä Split End hoito. Hoito on lämpöaktivoituva hoitokäsittely ja on erityisesti suunnattu haaroittuville latvoille. Se sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan. Hoito suositellaan otettavaksi sarjana, jolloin tuloksesta saadaan parempi ja kestävämpi. Hoito voidaan toteuttaa omana hoitonaan tai värjäyksien ja leikkauksien yhteydessä.

Hiusten kotihoito

B3 Ionic Color Lock on bondbuilding- ja ioniteknologiaa hyödyntävä värisuojasuihke. Se muodostaa tehokkaan suojan jokaisen hiuksen ympärille sulkien hiussuomut ja lukiten värin hiukseen. Tuote on silikoniton ja käy kaikille värisävyille.

  • Stabiloi värimolekyyleja ja pysäyttää hapettumisen
  • Ehkäisee hiusten pesemisestä johtuvaa värin haalistumista
  • Suojaa UVA- ja UVB -säteilyiltä sekä ilmansaasteilta
  • Vähentää muotoiluun käytettävää aikaa
  • Ehkäisee hiusten likaantumista
  • Ehkäisee värin tarttumista kankaisiin
  • Ei kerrostu hiuksiin tai muuta väriä

Tuotetta suihkutetaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja kammataan läpi. Ei huuhdella pois.

Miksi me valitsemme juuri Brazilian Bond Builderin?

Tuote on uusin innovaatio Suomessa. Muihin vastaaviin sarjoihin poiketen tuote on yksivaiheinen. Tuote on myös täysin vedetön, se ei aiheuta muutoksia värjäysprosessiin, eikä muuta värimassan pH-arvoa tai värin koostumusta. Se ei myöskään kerry hiuksen pintaan, eikä uudelleen värjätessä purkaudu hiuksesta.

Pyrimme aina valitsemaan liikkeeseemme tuotteet, jotka tukevat hiusta parhaalla tavalla. Ovat laadukkaita ja yksinkertaisesti toimivat. Testaamme tuotteet aina ensin itse ja kun olemme vakuuttuneita tuotteen toimivuudesta, tarjoamme niitä myös teille.

Hiukset ovat tärkeä osa ja haluamme korostaa niitä. Terve hius on kaunis hius, joten pidetään hiuksistamme hyvää huolta ja pidetään ne upeina!