Klassiset ripsipidennykset

Klassisissa ripsipidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja. Ripsikuitujen paksuus, pituus ja kaarevuus valitaan toiveidesi, sekä ripsilaatusi mukaan. Klassisilla pidennyksillä saavutat eritellyn ja luonnollisen lopputuloksen.

Volyymiripsipidennykset

Volyymiripsipidennyksissä käytetään menetelmää, jossa omaan ripseen kiinnitetään useampi hyvin ohut kuitu viuhkana. Kaarevuus, pituus ja kuitujen määrä valitaan halutun lopputuloksen mukaan. Volyymiripsipidennyksillä saavutat näyttävän lopputuloksen.

Ohjeet

Ennen ripsipidennystä/huoltoa:

  • saavu ripsihuoltoon puhtain ripsin
  • ripset pestään niihin tarkoitetulla puhdistusaineella vähintään kaksi tuntia ennen huoltoa
  • suosittelemme piilolinssien poistoa huollon ajaksi
  • ethän tule huoltoon flunssassa tai yskässä
  • varaathan riittävän pitkän huoltoajan

Kulmien ja ripsien kestovärjäys, sekä kulmien muotoilu

Helpota arkeasi kestovärjäyksillä. Ammattilaisen muotoilemia kulmia on myös helppo kotona ylläpitää. Voit myös yhdistää kestovärjäys- ja muotoilupaketin kampaamokäyntiisi tai kasvohoitoon.

Lash lift

Kestotaivutus

Lash lift on ripsien kestotaivutusmenetelmä, jossa ripsi kaareutuu tyvestä enemmän, kuin perinteisillä taivutusmenetelmillä ja näin ripset näyttävät myös pidemmiltä. Lash botox on seerumi, joka antaa ripselle jopa 30% lisää volyymia. Lash lift ja lash botox on loistava valinta sinulle, joka et halua ripsipidennyksiä, pidät niistä taukoa tai ripsesi ovat luonnostaan suorat. Saat luonnollista näyttävyyttä katseeseen.

Microblading

Kulmamuotoilu

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saavutat kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microbladingillä saadaan vahvistettua ja muotoiltua omia kulmakarvoja, korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa ja paikata puuttuvia kulmakarvoja. Toimenpiteessä väripigmenttiä viedään ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin terällä, jossa on useita pieniä neuloja. Lopputulos on pitkäkestoinen, mutta ei pysyvä. Kestoon vaikuttavat monet tekijät ja se on yksilöllistä. Ensimmäiseen microblading pakettiin kuuluu aina vahvistus 6 vkon kuluttua. Jatkossa voit tulla vahvistukseen oman tarpeesi mukaan.

TEKIJÄT

{

Roosa

{

Julia

{

Mari

{

Nelli

Glow Jyväskylä Oy Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Puh. 040 685 7200 karttalinkki »

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6