SOKEROINTI HELLÄSTI JA LUONNOLLISESTI

Sokeroinnilla hellävarainen ja tehokas, karvanpoisto

Käytämme Salon Glowssa palkittua kansainvälistä Alexandria Professional® vartalosokerointia. Se on vegaaninen ja täysin luonnollinen.
Sokeroinnin jälkeen ihosta tulee pehmeä, nuoremman ja terveemmän näköinen.
Myös tatuoinnit kirkastuvat, kun iholta poistetaan sokeroinnissa karvat ja kuolleet ihosolut.

Sokerointi on monille kuukausittainen ihonpuhdistus, jonka jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Sokeroinnin jälkeen voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on miellyttävämpää levitellä karvattomalle iholle.

Sokerointialueita:

Sääret, reidet, käsivarret, bikiniraja

Sokeroinnilla onnistuu karvanpoisto hellästi myös muualta kehosta: kainalot, selkä, rinta,  sormet, kämmenselkä, jalkaterät, peppu ja genitaalialue (brassi)…

Myös kasvojen ja pään karvoitus:

Hiusraja niskassa:
Sokeroinnin jälkeen niska pysyy siistinä lähes koko hiustenleikkausvälin.

Hiusraja otsassa sekä pulisonkien alue:
Sokeroinnilla saadaan kaunis hiusraja ja poistettua mahdolliset häiritsevät karvat.

Kulmat:
Kulmien muotoilu sokeroinnin avulla ei satu. Lisäksi sokeroinnilla saadaan poistettua kulmakarvojen ympäriltä ja välistä hento karvoitus, jota ei pinseteillä saisi pois.

Kasvoissa olevat hennot karvat:
Kuten ylähuulessa ja leuassa olevat hormonaaliset karvat.
Monien mielestä kasvojen karvojen poistamisen jälkeen saa tehtyä täydellisen meikin 🙂

Alexandria Professional® vartalosokerointi

Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Tahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Ihon lämpöistä

Alexandria Professional sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna on yksinkertaisesti miellyttävän haalea.

Helppo puhdistaa

Sokeritahna on luonnollista ja puhdasta. Sen voi helposti puhdistaa iholta lämpöisellä vedellä. Meillä et tunne itseäsi tahmaiseksi hoitojen jälkeen.

Sokeritahna ei riko ihoa

Sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerikuorinta sopii myös kuivasta psoriasiksesta tai muusta kuivasta ihottumasta kärsivälle iholle.

Ei katko karvoja

Sokerikuorintamenetelmässä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan. Näin karva voidaan poistaa sitä murtamatta ja kipua aiheuttamatta.

Johtaa pysyvään karvattomuuteen

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Sokeroinnissa on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa ja tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen.

Ohjeet sokerointiin valmistautumiseen

Puhdistamme ihosi ennen sokerointia, joten sinun ei tarvitse erityisesti valmistautua sokerointiin. Ensimmäistä kertaa sokerointiin tullessasi suosittelemme, että annat karvan kasvaa ainakin yli puolen sentin pituiseksi, jotta se irtoaa helposti. Säännöllisesti sokeroituna myös tätä lyhyemmät karvat alkavat kyllä irrota.

Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten. Puolesta sentistä senttiin on hyvä mitta. Tätä pitemmät karvat voimme tarvittaessa lyhentää ennen sokerointia, jos sokerimassan levitys tuntuu epämiellyttävältä.

Emme suosittele ihon kuorintaa ennen sokerointia, emmekä erittäin öljypitoisten / rasvaisten tuotteiden käyttöä hoidettavalla alueella juuri ennen hoitoon tuloa. Nämä voivat hankaloittaa sokerin tarttumista karvoihin.

Ohjeet sokeroinin jälkeen

Ihoa ei saa kuoria samana eikä seuraavana päivänä sokeroinnin jälkeen. Vältä  urheilua ja saunomista 12 tunnin ajan ja suojaa iho auringolta muutaman päivän ajan.

  • Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen vältä deodorantin käyttöä 12 tunnin ajan.
  • Kasvokarvojen poiston jälkeen vältä tukkivia meikkiaineita 12 tunnin ajan.

Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi rauhoittavalla, ihoa suojaavalla hoitovoiteella. Iho voi jonkin aikaa punoittaa, se on täysin normaalia.

Jos ihosi punoittaa ja on arka, vältä jonkin aikaa tiukkoja tai hankaavia vaatteita sekä ihon raapimista. Vältä myös ylimääräistä kuumuutta, kuten kylpyä, solariumia tai auringonottoa.

Sokeroinnin toistuessa karva muuttuu koko ajan hennommaksi ja lopputulos on pehmeämpi. Alkuun sopiva sokerointiväli on yleensä 3–5 viikkoa, sokeroinnin tarve riippuu kuitenkin omasta karvankasvustasi. Säännöllinen sokerointi alkaa surkastuttamaan karvatuppea ja johtaa yleensä pysyvään karvattomuuteen.

Meillä kaikilla on erilainen kipukynnys ja joillekin meistä ensimmäiset sokerointikerrat voivat tuntua hieman epämiellyttäviltä, etenkin bikinialue tai brasilialainen. Säännöllisen sokeroinnin mukana karva kuitenkin muuttuu hennommaksi ja sokeroinnista tulee miellyttävämpää.

Hyvä tietää

Joskus karva voi alkaa kasvamaan sisäänpäin. Tämä on mahdollista, jos kuolleet ihosolut tukkivat karvatupen suun ja estävät uuden karvan esiintulon. Karvan sisäänpäin kasvu aiheuttaa ihon kutinaa ja nostaa iholle näppylöitä. Sisään kasvanut karva saattaa myös aiheuttaa karvatupen tulehduksen. Tulehdusta voi hoitaa ja hillitä apteekista saatavalla hydrokortisonivoiteella.

Karheat ja kiharat karvat lähtevät helpommin kasvamaan sisäänpäin. Myös rasvoittuva tai vastaavasti kovin kuiva ja hilseilevä iho voi altistaa sisään kasvaville karvoille, kun karva ei pääse talin tai kuolleen ihosolukon alta kasvamaan ulos. 

Sisään kasvaneita karvoja voi ehkäistä hyvällä hygienialla, ihon säännöllisellä kuorinnalla ja kosteutuksella. Kuorinnan avulla kuollut ihosolukko poistuu ja uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta. 

Milloin sokerointi ei sovi?

Emme suosittele sokerointia jos:
• ihosi on rikkinäinen sokeroitavalta alueelta
• ihosi on auringonpolttama
• sinulla on isokokoisia mustelmia 
• sinulla on kivuliaita tai epämukavan tuntuisia suonikohjusuonia
• sinulla on uusia, vielä parantumattomia arpia 
• sinulla on syyliä (sokeroimista vältetään, jotta ne eivät leviä)
• sinulla on varsiluomia
• sinulla on Retin-A tai Retinol- hoito tai lääkitys, Roacutan-lääkitys
• Sinulla on verkosto-parrankasvua (juuret ovat yhdessä ihon alla). Parran sokerointia voidaan ensin kokeilla pienelle alueelle.

Jos este, esim uusi arpi voidaan vain kiertää, niin silloin voimme sokeroida muun alueen normaalisti. 

Tekijät

{

Mari

Yrittäjä, hiusmuotoilija, kosmetologi, ripsiteknikko

{

Krista

Kosmetologi, ripsiteknikko

Glow Jyväskylä Oy

Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Aukiolo ennakkovarauksilla
klo 8.00 -21.00

Salon Glow puh. 040 685 7200

Sähköposti:  info@glowjkl.fi

Tavoitat meidät myös viestillä Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy

Y-tunnus: 2946278-6

Glow Jyväskylä Oy

Voionmaankatu 30, 40700, Jyväskylä

Aukiolo ennakkovarauksilla

klo 8.00 -21.00

Salon Glow puh. 040 685 7200

Sähköposti:  info@glowjkl.fi

 karttalinkki »

Tavoitat meidät myös viestillä

Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6

Glow Jyväskylä Oy

Voionmaankatu 30
40700, Jyväskylä

Sijaintimme: Katso kartta

Jyväskylä kampaamo ja kauneushoitola Salon Glow jkl.

Puhelin: 040 6857200

Sähköposti: info@glowjkl.fi

Y-tunnus: 2946278-6

Aukiolo

ennakkovarauksella

klo 8.00 -21.00

Tervetuloa!