HÄÄPAKETTI

Tehdään yhdessä elämäsi tärkeimmästä päivästä ikimuistoinen!

Suunnittelemme kanssasi täydellisen hääpaketin, juuri sinun toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta. Mikä parasta, saat kiireiden keskellä kattavan valikoiman palveluita saman katon alta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii omalta osaltaan siitä, että hääpäiväsi on stressitön ja voit tuntea itsesi sädehtivän kauniiksi morsiameksi! Avarat ja viihtyisät tilamme luovat ylelliset puitteet hääaamuusi.

Saamme palveltua isommankin seurueen, meillä on tilaa myös pukeutumiseen ja rentoon oleskeluun. Hääpakettiin voidaan sisällyttää esim. häämeikki ja -kampaus koemeikkeineen ja -kampauksineen, palvelut kaasoille ja muulle hääseurueelle, hiusten väri- ja leikkauspaketti, ihonhoitoa, suihkurusketus, ripsipidennykset, sulhasen hiukset…

Kysy tarpeitasi vastaavaa pakettia tai varaa suunnitteluaika 040 685 7200.

STRESSITÖN LÄHTÖ JUHLAAN

Stressitön ja kiireetön lähtö juhlaan sinulle tai seurueelle.

Räätälöimme paketit vaikkapa pikkujouluihin, polttareihin, merkkipäiviin, työ- tai kaveriporukan illanviettoihin ja perhejuhliin. Ammattilaiset hoitavat kampaukset ja meikit, juhlijat voivat keskittyä seurusteluun ja yhteisen ajan viettoon. Avarat ja tunnelmalliset tilamme luovat ylelliset puitteet valmistautumiseen.

Järjestämme myös meikki-iltoja, joissa ammattilaiset etsivät asiakkaille oikeanlaisia kosmetiikkatuotteita ja opastavat niiden käytössä ja meikkaustekniikoissa. Pienemmille ryhmille on mahdollista järjestää myös erilaisia hoidollisia kokonaisuuksia.

Kysy lisää 040 685 7200, suunnitellaan paketti yhdessä!

Glow Jyväskylä Oy Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Puh. 040 685 7200 karttalinkki »

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6