Mesoterapia

Mesoterapia on vanhimpia ja tehokkaimpia esteettisen kauneudenhoidon muotoja. Mesoterapiassa tehoaine viedään ihon ylimpiin kerroksiin, joko injektoimalla tai neulausrullalla. Ihon kunto ja ulkonäkö paranevat jo muutaman hoitokerran jälkeen. Mesoterapiaa suositellaan sarjahoitona. Eri tehoaineita voidaan yhdistellä ja mesoaineita löytyy muunmuassa hiustenlähdön hoitoon, rasvakertymien hajoitukseen ja aknen hoitoon. Lisäksi parannetaan ihon kuntoa, kiinteyttä ja heleyttä.

Tehokas

monipuolinen

MESOTERAPIA

Turvallinen

korjaava

TÄYTEAINE

Täyteaineet

Täyteainehoidoilla pyritään korjaamaan ulkonäössä olevia, asiakasta häiritseviä seikkoja. Tällaiset seikat voivat olla synnynnäisiä tai ikääntymisen aiheuttamia muutoksia kasvoilla. Käytämme Premium-luokan hyaluronihappotuotesarjoja, jotka ovat tutkittuja ja turvallisia. Tuotesarjoista löytyy useita vahvuuksia eri käyttötarkoituksiin.

Täyteaineilla voidaan hoitaa juonteita ja ryppyjä koko kasvojen alueella. Sillä voidaan myös lisätä volyymia esimerkiksi poskipäihin, korjata epäsymmetriaa ja muotoa, muotoilla ja täyteläistää huulia, sekä hoitaa ja syväkosteuttaa ihoa.

Mesolangat

Mesolangat ovat hyvin ohuita biohajoavia lankoja, jotka viedään ihon kerroksiin neulalla. Lanka sulaa ihoon itsestään ja samalla stimuloi voimakkaasti kolageenin tuotantoa ja lymfan luonnollista kiertoa. Iho kiinteytyy, juonteet siloittuvat, ihon väri paranee ja pigmenttimuutokset vaalenevat.

Mesolankojen etu on, että ne eivät kasvata piirteitä, kuten täyteaineet. Tulokset ovat pitkäkestoisia ja hienovaraisia. Mesolangoilla hoidetaan sekä kasvojen, että vartalon ihoa.

Pitkäkestoinen

kiinteytys

MESOLANGOILLA

Kauniit

täyteläiset

HUULET

Huulet

Huulten muotoilu on yleisimpiä ja suosituimpia täyteainehoitoja. Onnistunut lopputulos vaatii huolellista asiakkaan konsultointia. Kokenut ja ammattitaitoinen hoitaja osaa ottaa huomioon asiakkaan lähtökohdat, odotukset ja toiveet. Osa asiakkaista hakee suurta muutosta ja osa vain pientä korostusta tai täyteläistämistä. Hoidolla voidaan myös korjata eriparisuutta ja syväkosteuttaa huulia. Suuriin muutoksiin vaaditaan aina useampi hoitokerta. Hoidossa käytettävät tuotteet ja injektiotekniikat valitaan halutun lopputuloksen mukaan.

Valkaisu

Soveltuu yli 16-vuotiaille. Ienvetäytymät, hampaiden kulumat, implantit, laminaattikuoret tai hampaiden oikomishoidon yhteydessä hampaiden sisäpuolelle asennetut retentiokaaret eivät estä hampaiden valkaisua. Led-valkaisu soveltuu erinomaisesti myös luonnostaan keltaisen hammasluun sekä kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Valkaisua ei suositella raskaana oleville eikä imetysaikana. Ohjeet.

Viehättävä

hymy

VALKAISULLA

Toimiva

ilmejuonteiden

HOITO

Botuliini

Botuliini on lääkeaine, jota käytetään lääketieteessä monen sairauden hoitoon. Kauneudenhoidossa botuliinia käytetään ilmejuonteiden hoitoon. Juonteiden hoidossa käytettävät määrät ovat huomattavasti lääketieteellistä käyttöä pienempiä.

Botuliinihoito on turvallinen, kun sen suorittaa pistoshoitoihin erikoistunut lääkäri tai sairaanhoitaja. Botuliinin käyttökohteita ovat esimerkiksi yläkasvot, silmien ulkonurkat ja kaula.

Salic

Salic-salisyylihappokuorintaa käytetään ihon pinnan uudistamiseen. Se on erittäin hyvä akneihon hoito, koska salisyylihappo liukenee ihon omaan ja tukkeutuneissa ihohuokosissa olevaan rasvaan ja avaa siten tukkeutuneita ihohuokosia. Salisyylikuorintaa voidaan käyttää myös herkän ja punoitukseen taipuvan ihon pinnan uudistamiseen. Teemme Salic-kuorintaa 25 ja 35% vahvuisena, ihotyyppisi mukaan.

Lue lisää…

Uudistava

kuoriva

SALIC

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että varaat henkilökohtaisen, veloituksettoman konsultaatioajan, jolloin voit kertoa toiveistasi ja voimme antaa sinulle suosituksen sopivasta hoidosta.

Lisätietoja hoidoista ja konsultaatioajanvaraukset  saat numerosta 0400 314674.

Tekijät

{

Susanna

{

Heidi

Glow Jyväskylä Oy Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Puh. 040 685 7200

Klinikka Glow 0400 314 674

 karttalinkki »

Tavoitat meidät myös viestillä Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6

Glow Jyväskylä Oy Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Puh. 040 685 7200

Klinikka Glow 0400 314 674

 karttalinkki »

Tavoitat meidät myös viestillä Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6

Glow Jyväskylä Oy Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Puh. 040 685 7200

Klinikka Glow 0400 314 674

 karttalinkki »

Tavoitat meidät myös viestillä Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6