KASVOHOITO

Kasvohoidoissa käytämme Diego Dalla Palman tuotteita ja hoitokokonaisuuksia. Hoitoihin voidaan lisätä laitehoitona timanttihionta tai ultraäänipuhdistus ihosi tarpeen mukaan. Voit lisätä hoitoihin myös muita palveluita, kuten silmänympäryshoidon tai kulmien ja ripsien kestovärjäykset.

Kosmetologimme suosittelee ammattitaidolla juuri sinun ihollesi sopivat kotihoitotuotteet ja hoitokokonaisuudet.

Detox kasvohoito
Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta, ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. (omana hoitona tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä)

Detox + mekaaninen ihonpuhdistus
Kirkastava kasvohoito jonka yhteydessä mekaaninen ihonpuhdistus.

Moisturing kasvohoito
Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle.

Icon time -kasvohoito
Elvyttävässä hoidossa 51+3 hyalu complex-yhdisteen sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastiinin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Kosteuttavien aineiden sekä sidekudoshieronnan avulla kudosten hapen- ja ravinnonsaanti paranee ja ihon piirteet saavat välittömästi ryhtiä. (Hoitovaihtoehdot +30 +40 ja +50 iholle. )

Sensitive kasvohoito
Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas.

Skin Map kasvohoito
Kasvohoito, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. SKIN MAP -tuotteet sisältävät ROYALACTIN EPI-peptidiä, joka matkii kuningatarhyytelöstä saatavan Royalactinin tehokasta ihon uusiutumisprosessia kiihdyttävää ja ihoa korjaavaa vaikutusta.
Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon..

Whitelight kasvohoito
Vaalentaa ja kirkastaa ihoa. Ennaltaehkäisee ja hoitaa
pigmenttimuutoksia samalla sisältäen voimakkaan anti-age vaikutuksen.
Bioelvyttää ja uudelleen harmonisoi melaniinin tuotantoa tehden
ihonsävystä tasaisen ja kauniin.(valittavana kolme eri hoito
vaihtoehtoa)

Purifying kasvohoito
Solujen luonnollisen ”bakteeriflooran” tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia.

Purifying + mekaaninen puhdistus

Silmän- ja huultenympäryshoito
Tasoittaa pieniä juonteita ja parantaa mikroverenkiertoa silmän- huultenympärysiholla. (kasvohoidon yhteydessä 25€)

Resurface2
Hoitokokonaisuus, joka perustuu tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen happokuorintaan. Vähentää näkyvästi ryppyjä, aknearpia ja epäpuhtauksia, sekä tasoittaa ihoa kunnoittaen sen herkkää tasapainoa. Kokonaisuus sisältää kaksi FreshUp hoitoa ja ihon tarpeiden mukaan valittavat Proage tai Skinrefine hoidot. Hoidon hintaan sisältyy myös kolme kotihoitotuotetta. FreshUp hoitoja on saatavilla myös erillisinä hoitoina.

FillLift kasvohoito
Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti-age-hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja sekä taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.
Hoito vaikuttaa 4 eri tavalla ja jokaisella vaikutustavalla on oma tarkoituksensa ja toteutustapansa välineineen. Hoidon tarkoitus on syväpuhdistaa ihosolut, uudelleenasetella ja muotoilla kasvoja, täyttää juonteita, täytelöittää ihoa sekä tasoittaa ihon pintaa ja kasvojen piirteitä. Lopputuloksena on napakamman ja täyteläisen tuntuinen iho.

Laitehoidot
Ultraäänipuhdistuksessa iho syväpuhdistetaan lastamaisen laitteen ja talia liottavan nesteen avulla. Ultraäänivärähtely nostaa epäpuhtauksia pois ihosta samalla kuorien kuollutta ihosolukkoa. Sopii myös herkälle iholle.

Timanttihionta tapahtuu laitteella, joka alipaineen ja timanttiterän avulla imee iholta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia, samalla aktivoiden pintaverenkiertoa. Timanttihionnalla voidaan hoitaa myös ihon värivirheitä, kuten aknearpia tai maksaläiskiä, jolloin parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Tekijät

Roosa

Mari

Jonna

Paula

SOKEROINTI

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihosi silkinpehmeäksi. Käytämme hoitolassamme vain 100% luonnollisista ainesosista valmistettua, vegaanista, hypoallergeenista sokeritahnaa. Sokerointi sopii kasvojen ja vartalon karvanpoistoon. Säännöllinen sokerointi myös hidastaa karvan kasvua ja muuttaa sen hennommaksi.

Katso ajanvarauksesta sokerointialueet ja suositut pakettimme.

Tekijät

Roosa

Mari

SUIHKURUSKETUS

Tervetuloa Solstice studioon! Ammattilaisille kehitetyillä Solstice Professional Tanning- tuotteilla saat hehkuvan rusketuksen ihollesi ympäri vuoden. Solstice- rusketuskäsittelyn jälkeen ihosi kuultaa kauniina antaen hehkua koko persoonallesi.

Tuotteet ovat kotimaisia ja kehitetty suomalaiselle ihosävylle. Solstice- rusketuskäsittelyssä ihollesi ruiskutetaan käsityönä Solstice Professional DHA 10% itseruskettavaa ammattilaisainetta. Rusketus kehittyy ihollasi 6-12 tunnin aikana. Rusketus kestää ihotyypistä riippuen 1-2 viikkoa. Kotihoitotuotteilla voit pidentää rusketuksen kestoa.

Katso tämän rivin alta hoito-ohjeet ennen ja jälkeen käsittelyn!

Ohjeet

Tervetuloa Solstice Professional Self Tanning ammattilaiskäsittelyyn! Sinun on hyvä perehtyä seuraaviin esihoito-ohjeistuksiin ennen rusketuskäsittelyäsi niin saat upean, kauniin päivetyksen. Nautinnollisia rusketushetkiä!

ENNEN

 • Aja ihokarvat hyvissä ajoin ennen rusketuskäsittelyä (mielellään 8 tuntia ennen).
 • Iho tulisi kuoria kauttaaltaan mielellään edellisenä päivänä ennen rusketuskäsittelyä. Kuoriminen poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa rusketusta pysymään iholla pidempään. Kuoriminen myös tekee lopputuloksesta tasaisemman
 • Kuorimisen jälkeen iho olisi hyvä kosteuttaa tasaisesti. Tämä vaikuttaa rusketuksen levittyvyyteen ja tasaisuuteen. Älä kuitenkaan levitä rasvaa juuri ennen Solstice käsittelyä, sillä se saattaa estää rusketusaineen reagoimista ihossa.
 • Käy suihkussa ennen rusketuskäsittelyä, sillä suihkua, kylpemistä, uimista ja runsasta hikoilua tulisi välttää ainakin kuusi tuntia levityksen jälkeen, jotta aktiiviaineet ehtivät vaikuttamaan.
 • Ihon tulee olla puhdas. Meikit, deodorantti, hajusteet ja muut kemikaalit on hyvä pestä pois tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä, mutta esimerkiksi meikkivoide saattaa vaikuttaa lopputulokseen tehden sen epätasaiseksi. (runsas pigmenttiset)
 • Pukeudu rusketuskäsittelyyn esim. vanhoihin bikineihin, alusvaatteisiin tai kertakäyttöisiin stringeihin, joita voit kysyä Solstice ammattilaiselta. Vältä vaaleita vaatteita rusketuskäsittelyn jälkeen varsinkin, jos sinut on käsitelty Solstice Bronzer (hetivalmis aineella).

JÄLKEEN

 • Anna ihon kuivua rauhassa ennen kuin pukeudut. Solstice kuivuu iholle nopeasti. Ihotyypistä riippuen 2-7 minuutissa.
 • Suihkua, kylpemistä, uimista ja runsasta hikoilua tulisi välttää ainakin kuusi tuntia levityksen jälkeen.
 • Mikäli mahdollista, vältä tiukkojen vaatteiden, kuten farkkujen, rintaliivien ja vöiden käyttöä tunnin ajan levityksen jälkeen.
 • Käytä löysiä, tummasävyisiä vaatteita rusketusaineen levittämisen jälkeen. Itseruskettavan levityksen jälkeen kannattaa välttää vaaleita vaatteita, sillä ne voivat värjääntyä. Pese värjäytyneet vaatteet vuorokauden kuluessa tahrojen pinttymisen välttämiseksi.
 • Väri alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja ”valmistuu” noin 8 tunnin kuluttua.
 • Itseruskettavat tuotteet eivät anna suojaa auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, joten auringossa ollessasi muista käyttää suojakertoimia sisältäviä voiteita
 • Rusketusta suosittelemme ylläpitämään Solstice jatkohoitotuotteilla.
 • Kuori tai hankaa kevyesti pesusienellä vanha ja halkeillut rusketus pois aina ennen uutta ammattilaiskäsittelyä.

Tekijät

Nelli

Mari

GEELILAKKAUS

Kynsien geelilakkaus pitää kynnet siisteinä ja edustuskelpoisina viikkojen ajan. Hintaan sisältyy manikyyri.

Tekijät

Roosa

Glow Jyväskylä Oy

Voionmaankatu 30 40700, Jyväskylä

Aukiolo ennakkovarauksilla
klo 8.00 -21.00

Salon Glow puh. 040 685 7200

Sähköposti:  info@glowjkl.fi

Klinikka Glow puh. 0400 314 674

Sähköposti: klinikka@glowjkl.fi

 karttalinkki »

Tavoitat meidät myös viestillä Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy

Y-tunnus: 2946278-6

Glow Jyväskylä Oy

Voionmaankatu 30, 40700, Jyväskylä

Aukiolo ennakkovarauksilla

klo 8.00 -21.00

Salon Glow puh. 040 685 7200

Sähköposti:  info@glowjkl.fi

Klinikka Glow puh. 0400 314 674

Sähköposti: klinikka@glowjkl.fi

 karttalinkki »

Tavoitat meidät myös viestillä

Facebookista ja Instagramista.

Glow Jyväskylä Oy Y-tunnus: 2946278-6

Glow Jyväskylä Oy

Voionmaankatu 30
40700, Jyväskylä

Salon Glow

Puhelin 040 685 7200

Sähköposti:  info@glowjkl.fi

Y-tunnus: 2946278-6

Klinikka Glow

Puhelin 0400 314 674

Sähköposti: klinikka@glowjkl.fi

Aukiolo ennakkovarauksilla

klo 8.00 -21.00

Tavoitat meidät myös

Facebookista ja Instagramista.