Purifying -kasvohoito ihonpuhdistuksella on yksi suosituimmista hoidoistamme

Valikoimistamme löytyy laajasti erilaisia kasvohoitoja ja tällä kertaa päätin nostaa esille yhden ehdottomasti tämän hetken suosituimmista hoidoista. Diego Dalla Palman puhdistava hoito tasoittaa ihoa ja se kirkastaa ja raikastaa kasvojen ihoa. Käydään ensin läpi, mitkä asiat voivat aiheuttaa ihoon epäpuhtauksia ja mitä epäpuhtauksilla tarkoitetaan. Sitten esittelen hoidon kulun vaihe vaiheelta, jotta saat tietää, mitä kaikkea reilun tunnin kestävään tehohoitoon kuuluu. 🙂

Mitkä tekijät aiheuttavat ihon epäpuhtauksia?

Ihon kuntoon ja epäpuhtauksien syntymiseen vaikuttavat monet tekijät. Syitä voivat olla mm. ruokavalio, tupakointi, hormonaaliset muutokset, ilmansaasteet, lääkekuurit, geneettinen taipumus, ihonhoitotuotteet ja stressi. Kosmetologin kanssa on hyvä käydä läpi nämä mahdolliset ihoon vaikuttavat asiat ja ihon kotihoito. Kotona käytettävät tuotteet ja niiden sopivuus on hyvä tarkistaa, sillä päivittäisellä ihonhoidolla voidaan merkittävästi vaikuttaa ihon ongelmiin.  Mietitään yhdessä esimerkiksi sitä, onko puhdistusgeeli tai -vaahto hyvä vaihtaa hoitavampaan maitomaiseen puhdistukseen tai onko tarve lisätä käyttöön tehotuotteita, kuten naamioita ja seerumeita, kun iho alkaa tuntua kuivemmalta.

 

Paras kasvohoito rasvaiselle iholle

Purifying hoito on erinomainen rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Epäpuhtauksilla tarkoitetaan tässä tapauksessa iholla tummina pisteinä näkyviä mustapäitä, ihon alaisia tukkeumia, jotka saattavat tuntua sormenpäihin ihoa puhdistettaessa, sekä finnejä ja näppyjä, jotka punoittavat tulehduksesta johtuen. On tärkeää huomioida, että iho voi tuntua ja näyttää pinnasta kuivalta ja olla siitä huolimatta epäpuhdas ja rasvainen.  Me ammattilaiset tutkimme huolellisesti asiakkaan ihon ja haastattelemme tarvittaessa saadaksemme selville ihotyypin ja näin osaamme valita oikeanlaiset tuotteet parhaaseen lopputulokseen. 

Hoidon kulku

Seuraavaksi kerron teille tarkemmin hoidosta. Hoito alkaa ihon alkupuhdistuksella ja ihotyypin selvittämisellä. Tämän jälkeen valitaan useista eri vaihtoehdoista sopiva kuorinta, jotta kuollut ihosolukko saadaan pois ihon pinnalta. Ihoa voidaan kevyesti höyryttää ja pehmentää balsamilla ennen epäpuhtauksien poistoa jotta ihon pinta pehmenee ja huokoset aukeavat. Tämä helpottaa puhdistamista ja tekee siitä kivuttomampaa. Puhdistus tehdään siihen tarkoitetulla komedoraudalla tai tarvittaessa ultraääni-ihonpuhdistuslaitteella. Hoidossa tehtävä hieronta perustuu lymfaan. Sen tarkoitus on parantaa ihon lymfakiertoa ja sillä tavalla auttaa ihoa luonnollisesti puhdistamaan itseään. Hieronnan jälkeen iholle levitetään rauhoittava seerumi sekä puhdistavia entsyymejä sisältävä savinaamio. Viilentävän naamion jälkeen iholle levitetään suojaava hoitovoide. Ihanteellista olisi, että hoidon jälkeen iho saisi levätä ilman meikkiä. Samana päivänä emme suosittele saunaa tai hikiliikuntaa, jotta aineet saavat imeytyä ihoon ja iho rauhoittua hoidon jälkeen. 

  • Roosa